Inceperea unui nou an scolar, mutarea focusului pe activitatile profesionale, dupa vacanta de vara, si lansarile de noi produse au dus anul trecut la cresterea vanzarilor advertiserilor IT&C din 2Parale cu peste 50% in septembrie, comparativ cu luna august. Si nu este singurul segment care a profitat de cresterea consumului,  per total, la nivel de retea, vorbim de o evolutie a vanzarilor de 21% in septembrie.

Un istoric promitator pentru acest an, motiv pentru care puteti profita de concursul evoMAG adresat afiliatilor din 2Parale: Incepe scoala cu stil alaturi de Lenovo.

Cum castigi o tableta de la evoMAG

tableta lenovoAfiliatul care va genera cel putin 10 vanzari de produse Lenovo din campania derulata in magazinul evoMAG, va primi bonus o tableta Lenovo sau contravaloarea acesteia, sub forma de voucher, pentru achizitionarea oricarei alte tablete din oferta evoMAG.

O tableta castigata in plus fata de veniturile din comisionul de 3% oferit la fiecare vanzare valida. Se vor lua in considerare vanzarile generate in perioada 26 august – 15 septembrie, valide, livrate, neschimbate si nereturnate.

Castigatorul tabletei va fi anuntat pe 30 septembrie 2013.

In ajutorul lor, afiliatii gasesc bannere noi cu aceasta oferta, in campania evoMAG. Va recomandam sa cititi cu atentie Regulamentul concursului. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, affiliate managerul campaniei evoMAG asteapta mesajele voastre prin sistemul de comunicare din platforma.

Mult succes, programul de afiliere evoMAG este in Top 5 campanii care au oferit cele mai multe comisioane afiliatilor in ultimele 90 de zile.

Vouchere pentru implicare de la Homeycomb

Homeycomb, o alta campanie aflata in Top 10 programe de afiliere dupa comisioanele aprobate, recompenseaza afiliatii implicati cu vouchere in valoare de 600 de lei. Afiliatii care vor genera cele mai multe lead-uri vor primi:

– Locul I : voucher 300 lei.

– Locul II: voucher 200 lei.

– Locul III: voucher 100 lei.

Prin lead se considera un cont nou pe site. Concursul este valabil in perioada 22 august – 2 septembrie.

Pentru a ajuta afiliatii sa genereze lead-uri Homeycomb organizeaza suplimentar un concurs; astfel toate conturile noi create intra in tragerea la sorti pentru un voucher de cumparaturi de 1000 de lei. Informatii legate de acest concurs gasiti in pagina dedicata.

Si tot pentru afiliati, advertiserul Homeycomb a urcat in platforma unelte de promovare speciale. Start in cursa lead-urilor si mult spor sa aveti.

  1. Cei de la Homeycomb au spus ca felicita castigatorii, evitand sa anunte cine sunt acestia, cate comisioane au generat sau alte date utile. Tind sa cred ca e ceva dubios la mijloc

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>