BONUS_StempelSemnalele pentru acest sfarsit de an sunt bune pentru comertul online, mai ales dupa ce luna septembrie a marcat un varf pentru afilierea prin 2Parale, cu vanzari de peste 3 milioane de lei. Luna octombrie pluseaza la acest capitol cu noi campanii pentru afiliati, dar si cu bonusuri si comisioane speciale.

Bonus si comision mai mare cu 25% de la Refashion

Refashion.ro, retailer cu produse din portofoliul Zara, Mango, Pull&Bear etc., a marit cu 25% comisionul, special pentru afiliatii din programul lor derulat prin 2Parale. Afiliatii pot castiga 10% din valoarea fiecarei comenzi finalizate.

Afiliatii pot profita si de campania Shopping pe banii nostri, derulata de advertiser. Pe langa comision, afiliatii sunt recompensati si cu 10 lei pentru fiecare nou client adus pe site-ul Refashion.ro, care plaseaza o comanda de peste 300 de lei. In perioada 9 septembrie – 3 noiembrie 2013, afiliatii castiga in plus 10 lei pentru fiecare astfel de client.

In promovare, afiliatii pot folosi:

  • faptul ca vizitatorii care realizeaza comenzi de peste 300 de lei din contul lor, din orice sectiune a site-ului, primesc vouchere consistente. Perioada campaniei este 9 septembrie – 3 noiembrie 2013,
  • noul set de bannere axate pe aceasta campanie pentru cumparatori si feed-urile de produse,
  • informatiile suplimentare de la advertiser, echipa Refashion asteapta solicitarile afiliatilor prin sistemul intern de mesagerie din 2Parale.

Detalii despre produse si publicul tinta sunt si in pagina programului de afiliere Refashion.

+ 50% sau 70% in campania Homeycomb

Dupa ce in luna septembrie a recompensat cei mai performanti 3 afiliati din campania sa cu vouchere in valoare de 1.000 de lei, Homeycomb pluseaza si in octombrie.

Fiecare afiliat poate castiga mai mult cu 50% sau 70% pentru fiecare lead adus in campania Homeycomb. Mai exact:

1.5 lei/lead – daca inregistreaza minim 1.000 de lead-uri valide,

1.7 lei/lead – daca inregistreaza minim 1.500 de lead-uri valide.

In plus, fiecare afiliat cu minim 1.500 de lead-uri acceptate va primi imediat un bonus de 200 de lei. Prin lead se considera orice cont nou valid creat pe site.

Voucherele din luna septembrie au plecat catre cei mai buni 3 afiliati ai lunii:

– Locul I: Konkurs.ro – voucher 500 lei.
– Locul II: Emil Cristian Nicolae – voucher 300 lei.
– Locul III: Zoltan Szabo – voucher 200 lei.

Felicitari castigatorilor si multe comisioane in octombrie.

FunGift a marit comisionul

FunGift, cel mai popular magazin online de cadouri, a marit comisionul la 10% din valoarea fiecarei comenzi, ceea ce inseamna un plus de 25% pentru fiecare afiliat, la fiecare vanzare valida generata.

In plus, advertiserul a extins si perioada de recurenta la 2 luni, e un moment bun sa trimiteti mai mult trafic si sa promovati targetat diverse produse, de la cadourile pentru zile onomastice la cadourile pentru scoala, birou sau casa. Informatii despre valoarea comenzilor sunt in pagina dedicata FunGift.

Orice ati alege din cele trei campanii de mai sus, turati motoarele si tineti legatura cu reprezentantii advertiserilor pentru mai multe informatii si unelte de promovare.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>