gpec_2013_siteDiscutiile si studiile de caz aplicate pe industria de comert online sunt destul de rare comparativ cu alte domenii online, va sugeram sa nu ratati ocazia de a invata din astfel de discutii la Conferintele Nationale de E-Commerce din cadrul GPeC, pe 5 noiembrie. Partenerii 2Parale se pot inscrie cu o reducere de 20%.

Editia din acest an a Galei Premiilor eCommerce vine cu un concept complex: partea de conferinte dedicate, iar seara se incheie cu Festivitatea de Premiere GPeC.

Agenda Conferintelor Nationale de E-Commerce include subiecte legate de toate domeniile de interes pentru dezvoltarea unui business de comert online. Veti afla mai multe despre:

– situatia actuala a pietei si predictii pentru anul viitor,
– optimizarea conversiilor si cresterea vanzarilor,
– tehnici de persuasiune in vanzari,
– afiliere, PPC, social media.

Un punct de interes puternic il reprezinta si panel-urile de dezbatere dedicate unora dintre cele mai importante segmente de piata din acest moment: Fashion, IT&C, Turism online. Dorin Boerescu, CEO 2Parale, va asteapta sa discutam mai multe in panelul de Fashion, iar Cristian Ignat, PPC Marketing Manager 2Parale, va pregateste un studiu de caz despre cum analizezi corect o campanie AdWords.

Dupa cum va spuneam, ClickTale, unul dintre cele mai cunoscute instrumente de Customer Experience Analytics, va fi reprezentat in Romania, in premiera, la Conferintele Nationale de E-Commerce. In plus, vor fi prezenti

  • Gabriel Ghita (MasterCard Europe CEE),
  • Catalin Cretu (VISA Europe),
  • Marin Mitroi (RomCard),
  • Marian Alecsiu (F64 Studio),
  • Mirela Bucovicean (Molecule F),
  • Andreea Raicu (Shop.AndreeaRaicu.ro)
  • Felix Patrascanu (FAN Courier),
  • Remus Visan (Paravion),
  • Mihai Patrascu (evoMAG),
  • Liviu Taloi (ECOMpedia),
  • Laurentiu Dumitrescu (DigitalStar/Leo Burnett).
  • Andy Szekely, renumit trainer pe zona de dezvoltare personala si profesionala, autor a 4 carti in domeniu.

Puteti vedea si intreaga lista a speakerilor.

Seara este rezervata celei de a 8-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce, aceasta fiind deschisa oficial de actorul Horatiu Malaele. Vor fi decernate premiile pentru cele mai bune magazine online (din randul celor 120 de magazine inscrise anul acesta in competitia GPeC si care au trecut printr-un amplu proces de evaluare constand in 90 de criterii de jurizare). De asemenea, vor fi premiate companiile care activeaza in piata de comert electronic si au inregistrat performante de-a lungul anului.

Discount pentru partenerii 2Parale

Pana pe 31 octombrie, inclusiv, va mai puteti inscrie, pretul unui bilet fiind de 69 EUR + TVA. Partenerii 2Parale, advertiseri si afiliati activi, beneficiaza de o reducere de 20%. Este suficient sa urmariti newsletterul 2Parale sau sa lasati un comentariu pentru a primi codul de reducere.

Ne vedem pe 5 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms (Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, Bucuresti). Rezervati un loc.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>