S-a axat mult timp pe campanii de lead-uri, insa una dintre cele mai frumoase surprize a venit dintr-un program de afiliere de vanzari, pentru un magazin de fashion. Cu un comision de 586,8 lei, castigat dintr-o singura vanzare, Marius este cel mai recent afiliat 2Parale care intra in grupa campionilor cu recorduri in afiliere. Motiv suficient sa ii dublam comisionul la 1.173,8 lei. Bani castigati dintr-o vanzare. Ceea ce va dorim si voua.

Marius Pascariuc a inceput afilierea prin 2Parale inca din 2009, in primele luni de la lansarea primelor campanii de marketing afiliat din Romania, prin 2Parale. Mai timid la inceput, in lipsa unui istoric. Se baza pe experienta in online acumulata din 2007 si pana la acel moment.

De atunci, a creat o retea de site-uri si s-a axat pe SEO in promovare.  De altfel, cel mai mult timp in activitatea de afiliere il dedica dezvoltarii site-urilor. Asa a ajuns la castiguri constante din afiliere. Apoi a venit comisionul record generat in campania Kurtmann, o surpriza pentru Marius, in conditiile in care majoritatea comisioanelor sale sunt din campanii de lead-uri.

marius pascariucNu este primul premiu pe care il castig in 2Parale si asta arata ca nu e o intamplare. As putea spune ca acest comision este o confirmare a faptului ca am facut o alegere buna cand m-am lasat de jobul de programator bine platit pentru a dezvolta  o retea de site-uri personale, din care www.findjob.ro este piatra de temelie a acestora.

Marius Pascariuc

Pentru a reusi in afiliere, Marius considera ca site-urile pe care le promovezi trebuie sa aduca un plus utilizatorului.

Asa cum el are incredere in site-ul pe care il navigheaza, va avea incredere si in reclamele pe care le vede pe site.

explica Marius.

Felicitari pentru implicare si pentru rezultate, noi suntem pregatiti sa dublam si alte comisioane, ca parte a campaniei Dublu pentru campioni.

Urmariti noile programe de afiliere pe care le lansam constant, fructificati si ocaziile oferite de advertiserii  ce maresc comisionul sau vin cu bonusuri. Suntem in luna cadourilor, este o perioada frumoasa pentru cumparaturile online si pentru afiliere.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>