Intalnirea 2Parale din luna aprilie va fi dedicata metodelor de afiliere ce aduc rezultate in una dintre cele mai profitabile si promitatoare categorii de produse si advertiseri. La sugestia mai multor afiliati, am programat o intalnire tematica. Pentru si mai multa relevanta pentru voi, va propunem sa  alegeti voi categoria despre care doriti sa discutam: Fashion, Carti sau Home&Deco?

Asteptam voturi atat din partea afiliatilor, cat si a advertiserilor.

Am selectat categorii de top in afiliere, in  parte sugerate si de afiliati si de advertiseri in discutiile directe, puteti alege domeniul despre care dorim sa discutam, cu un simplu vot. Sondajul se inchide luni, 24 martie. Vom tine cont si de sugestiile primite pana acum de partenerii 2Parale. Am aprecia si alte propuneri sau sugestii pe care le asteptam in sectiunea de comentarii.

Vom reveni ulterior cu mai multe informatii despre intalnirea 2Parale din aprilie. Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi la discutiile despre afiliere si Facebook in 2014, a fost un inceput de an bun, cu multe idei, experiente si informatii valoroase. Plus interactiune care se s-a reflectat deja in rezultatele din anumite campanii.

Asteptam preferintele voastre, multumim celor care se implica permanent si vin cu sugestii. 


Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>