campanii_martie_1Un comision de 172,74 lei pe Home&Deco, altul de 366,88 lei pe IT&C… cateva dintre comisioanele generate de afiliatii 2Parale in primele zile ale lunii martie.

Sunt comisione pe care le puteti vedea si voi pe homepage-ul 2parale.ro, in sectiunea de recorduri zilnice. Pentru mai multe ocazii de astfel de comisioane, incepem luna martie cu 5 noi programe de afiliere in 2Parale.

Cum vi se pare un comision de 25%? Plus un bonus de 200 lei oferit la fiecare 10 comenzi valide. Este oferta Menstyleguide.com pentru afiliatii din 2Parale.

Pentru ca vorbim de stil vestimentar, puteti incerca si noua campanie pe Fashion, propusa de advertiserul Imbraca.ma. Afiliatii pot castiga 10% din fiecare vanzare si au in ajutorul lor inclusiv un feed de produse dedicat. Tot 10% este si comisionul de start al advertiserului Bijuterii24, care pluseaza si cu un bonus de 200 de lei/luna, pentru afiliatii performanti. Afiliatii pot profita de pozitia pe piata a advertiserului, pe nise precum bratari de piele, verighete din otel inox, titan si tungsten si bijuterii din otel inox.

Pentru ca vine primavara si creste interesul pentru tot ce inseamna outdoor, afiliatii pot colabora cu advertiserul KodakSmart, platforma foto ce permite comanda online. Advertiserul lanseaza program de afiliere cu un comision de 7%.

Axati pe rechizite scolare si art&hobby, acolo unde exista o cerere constanta de produse, Clickbirotica propune afiliatilor un comision de 6% si bonusuri pentru cei mai buni.

Informatii utile in promovare, precum publicul tinta si obiceiuri de cumparare, inclusiv produsele preferate de clienti, puteti gasi in descrierea fiecarei campanii, va sugeram sa le cititi si sa luati legatura cu advertiserii pentru mai multe detalii.

TIP OF THE WEEK: E inca mohorata vremea, insa calendaristic e primavara. E un sezon nou, abordati in promovare produsele noi, de la cele vestimentare (targetate pentru femei, barbati, copii etc.) la gadgeturi proaspat lansate.

BIJUTERII24.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Bijuterii
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 12 luni.
Bonus performanta.

CLICKBIROTICA.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Birotica
Comision: 6%
Perioada de recurenta: 2 luni.

IMBRACA.MA
Tip campanie: Sale
Categorie: Fashion
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 1 luna.
Feed de produse disponibil.

KODAKSMART.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Cadouri
Comision: 7%
Perioada de recurenta: 1 luna.

MENSTYLEGUIDE.com
Tip campanie:
Sale
Categorie:
B2C
Comision:
25%
Perioada de recurenta:
2 luni.
Bonus performanta.

Bun venit in retea noilor advertiseri si spor la conversii!™

  1. Multumim pentru preferinte, e bine de stiut. Clickbirotica are foarte multe produse de interes pentru copii, de la rechizite la articole de papetarie de folos pentru o petrecere de copii. Urmeaza si alte campanii, un numar frumos saptamana aceasta :).

  2. Multumim pentru preferinte, e bine de stiut. Clickbirotica are foarte multe produse de interes pentru copii, de la rechizite la articole de papetarie de folos pentru o petrecere de copii. Urmeaza si alte campanii, un numar frumos saptamana aceasta :).

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>