home deco afiliereAfiliatii au votat si, la intalnirea 2Parale din aprilie, vom discuta aplicat despre afilierea pe Home Deco, cu cifre concrete, strategii aplicate si experiente ale afiliatilor si advertiserilor din reteaua 2Parale. De ce merita atentia voastra?

Pentru ca programul de afiliere NR. 1 in acest moment, in 2Parale, este al unui magazin Home Deco. Un advertiser care a oferit mai multe comisioane afiliatilor, in ultimele 90 de zile, decat branduri mari si magazine cu experienta in domenii de top, precum Fashion, Carti sau IT&C. Si este doar un motiv pentru care ar trebui sa rezervati gratuit un loc la intalnirea 2Parale.

Dupa cum ziceam, la sugestia mai multor afiliati interesati de discutii tematice la intalnirile 2Parale, am decis sa aveti si optiunea de a alege categoria de interes pentru voi. A castigat Home Deco, un domeniu in crestere de la an la an, care ofera afiliatilor ocazia de a colabora cu 28 de advertiseri, de la lideri de piata la magazine de nisa, cu produse specifice.

Prin urmare, pe 10 aprilie va asteptam sa vedem cum se cumpara produsele Home Deco, ce unelte de promovare si abordari aduc mai multe conversii prin afiliere si cum pot colabora mai eficient afiliatii 2Parale si advertiserii din domeniu.

Pentru mai multa relevanta, atasam si o scurta agenda a intalnirii.

Cum castigi comisioane din afilierea Home Deco

Cum se cumpara produsele Home Deco – prezentare 2Parale.

– evolutia vanzarilor din segment,
– obiceiuri de cumparare online,

Afiliere si conversii in Home Deco – dezbatere advertiseri si afiliati 2Parale.

– ce se cumpara,
– metode de promovare eficiente,
– ce vor afiliatii,
– cum se implica advertiserii,
– optimizare programe de afiliere.

Cei care au mai fost la intalnirile 2Parale stiu ca este o buna ocazie de a interactiona cu afiliati si advertiseri din domeniu si de a descoperi noi oportunitati de a face bani. Un moment bun de a pune intrebari, de a rezolva nelamuriri, de a invata cat mai aplicat, cu exemple, despre promovarea produselor Home Deco prin afiliere. Cei mai activi si relevanti afiliati vor fi premiati ;), revenim cu mai multe detalii.

Gazda noastra va fi Lugera Café, care ne-a primit foarte bine la intalnirea dedicata afilierii si promovarii pe Facebook. 

Cum participi

• Accesul la discutiile cu specialistii si invitatii 2Parale este gratuit. Puteti rezerva un loc in zona de comentarii, cu numele complet si adresa de mail valida.

• Numarul de locuri este limitat, partenerii 2Parale, afiliatii si advertiserii activi din retea, au prioritate la inscriere. Prin urmare, isi vor asigura un loc primii inscrisi.

• Daca nu puteti ajunge, va rog sa ne anuntati, din respect pentru cei care participa sau isi doresc sa participe. Nu vom rezerva locuri celor care nu au onorat inscrierea la intalnirea 2Parale anterioara.

• Fiecare participant isi va achita consumatia.

Puteti trece in agenda intalnirea 2Parale, 10 aprilie, joi, ora 18.30,  Lugera Café ( Str. Vulturilor 98, Grawe Business Center). Vom fi punctuali.

UPDATE: Revenim cu agenda completa, multumim celor care s-au inscris. Vom avea alaturi speakeri cu experienta, 12-13 magazine online, afiliati de top, afiliati in premiera la o intalnire 2Parale. O sa fie bine 🙂

Conversii in Home Deco – ora 18.30

  •  Cum se cumpara produsele Home Deco – prezentare 2Parale

–          evolutia vanzarilor din segment
–          obiceiuri de cumparare

  •   What’s next in afilierea Home Deco – dezbatere advertiseri si afiliati 2Parale

Participanti dezbatere: Alexandru Ionita (Vivre), Diana Chivu (4interior), afiliatii  Alina Simion (InternetCorp) si Tudor Boatca.

Moderator: Andrei Radu (GPeC)

Am aprecia daca printr-un simplu like/share/tweet ati transmite invitatia si altor cunoscuti interesati de subiect. 

  1. Am votat Fashion, dar daca tot „Marketingul se democratizeaza” atunci sa fie Home&Deco, ma inscriu pe lista participantilor… 🙂

  2. Extrem de interesante aceste intalniri, dar sa stiti ca existe si alte orase interesate de afiliere, nu doar Bucurestiul.
    Poate viitoarea intalnire se va face sub forma de seminar online.

  3. Extrem de interesante aceste intalniri, dar sa stiti ca existe si alte orase interesate de afiliere, nu doar Bucurestiul.
    Poate viitoarea intalnire se va face sub forma de seminar online.

  4. Ca sa nu mai vorbim de afiliatii din strainatate carora le-ar fi greu sa participe. Pana la urma cred ca se poate folosi Google Hangouts pentru webinars. Sau de ce nu, sa se transmita chiar aceasta intalnire live, si daca afiliatii sau intrebari sa posteze pe Google+…

  5. Ca sa nu mai vorbim de afiliatii din strainatate carora le-ar fi greu sa participe. Pana la urma cred ca se poate folosi Google Hangouts pentru webinars. Sau de ce nu, sa se transmita chiar aceasta intalnire live, si daca afiliatii sau intrebari sa posteze pe Google+…

  6. @Octav, Valentina Guta, Claudia Plesu, Oglinda Elena, Sorin Paun, Marius Dragne, Mihai Catalin, Roxana Nistor, Cristian, Dan, Ivona Oprisor, Oana Cancel, Silviu Udrea

    Am notat, multumim, va asteptam pe 10 aprilie, ora 18.30. Revenim si cu mai multe detalii despre agenda.

    @Ciprian

    In paragraful Cum participi sunt toate informatiile. Te asteptam.

    @Bogdan, Shtrumphu

    Multumim, am inteles, de aceea am incercat sa va oferim acces la inregistrarea discutiilor. Vedem ce solutii viabile din toate punctele de vedere gasim.

  7. @Octav, Valentina Guta, Claudia Plesu, Oglinda Elena, Sorin Paun, Marius Dragne, Mihai Catalin, Roxana Nistor, Cristian, Dan, Ivona Oprisor, Oana Cancel, Silviu Udrea

    Am notat, multumim, va asteptam pe 10 aprilie, ora 18.30. Revenim si cu mai multe detalii despre agenda.

    @Ciprian

    In paragraful Cum participi sunt toate informatiile. Te asteptam.

    @Bogdan, Shtrumphu

    Multumim, am inteles, de aceea am incercat sa va oferim acces la inregistrarea discutiilor. Vedem ce solutii viabile din toate punctele de vedere gasim.

  8. Ma inscriu cu nerabdare la a doua mea intalnire 2Parale si avand in vedere ca pana acum incerc sa ma perfectionez in Afiliere prin AdWords as vrea sa aflu cat mai multe amanunte din domeniu – amanunte pentru incepatori daca se poate.

  9. Ma inscriu cu nerabdare la a doua mea intalnire 2Parale si avand in vedere ca pana acum incerc sa ma perfectionez in Afiliere prin AdWords as vrea sa aflu cat mai multe amanunte din domeniu – amanunte pentru incepatori daca se poate.

  10. @Ciprian, Gabriela Ciocan, LUIZA, Ganea Anca Janina,cristian serban,
    Tudor Stanica, Curea Cristian, Diana

    Multumim tuturor, ne vedem diseara.

    Am actualizat agenda, dupa cum ziceam, vom avea alaturi speakeri cu experienta in online, 12-13 magazine online, afiliati de top si afiliati in premiera la o intalnire 2Parale. Speram sa fie utila pentru toti.

  11. @Ciprian, Gabriela Ciocan, LUIZA, Ganea Anca Janina,cristian serban,
    Tudor Stanica, Curea Cristian, Diana

    Multumim tuturor, ne vedem diseara.

    Am actualizat agenda, dupa cum ziceam, vom avea alaturi speakeri cu experienta in online, 12-13 magazine online, afiliati de top si afiliati in premiera la o intalnire 2Parale. Speram sa fie utila pentru toti.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>