Traditia spune ca este bine sa te innoiesti de Paste. Pentru copii, placerea de a purta ceva nou este cu atat mai mare daca vine de la Iepuras. Doua idei pe care puteti miza in aceasta perioada pentru a promova mai intens produsele pentru copii. Mai ales ca advertiserii Pantofioriveseli.ro si Lindie maresc comisioanele oferite afiliatilor pentru fiecare conversie valida adusa.

afiliere Pantofiori VeseliPantofioriveseli.ro a marit cu 50% comisionul pe care il pot castiga afiliatii, astfel ca fiecare vanzare finalizata aduce afiliatilor un castig de 15%.

In promovarea produselor Pantofioriveseli.ro, afiliatii pot miza inclusiv pe faptul ca magazinul ofera incaltaminte adaptata particularitatilor de crestere si structura ale copiilor, care asigura dezvoltarea sanatoasa a picioarelor. In plus, puteti folosi ca avantaj faptul ca magazinul este unic distribuitor al marcilor Livie & Luca, Bobux si Vincent Shoes.

La randul sau, Lindie a crescut cu 25% comisionul propus afiliatilor, pana la 15%. Magazinul, care detine si un showroom unde pot fi probate produsele,  se axeaza pe trendul Eco – hainute comode din material natural, culoare si simplitatea produselor.

Informatii de ajutor in promovare, unelte si alte detalii puteti solicita celor doua magazine, folosind sistemul de mesagerie din platforma.

Spor la conversii!™

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>