gpec_2014Cresterile din comertul online despre care auzim tot mai des in media sunt sustinute atat de interesul sporit al romanilor pentru cumparaturile online, cat si de profesionalizarea multor jucatori din industrie. Un pas in aceasta directie fac si magazinele participante la Gala Premiilor eCommerce (GPeC), care a dat startul editiei din 2014.

A 9-a editie a GPeC aduce atat cunoscuta competitie intre magazinele online, cat si o lunga serie de evenimente care se vor derula in urmatoarele 7 luni, de la Summit si Expo la Scoala de Vara si Ecomfest.

Competitia magazinelor online GPeC 2014

Vorbim de cea mai complexa competitie dedicata magazinelor online, precum si de o excelenta ocazie de a primi sugestii de imbunatatire de la zeci de specialisti din toate domeniile de interes pentru un business online.

Magazinele online se pot inscrie in competitie pana pe 23 mai si beneficiaza astfel de servicii in valoare de peste 3.000 de euro.

gpec_2014_competitie_

Pentru a fi acceptate in competitie, toate magazinele online trebuie sa intruneasca integral criteriile de preselectie care presupun respectarea legislatiei europene in domeniu si a bunelor practici in comertul electronic, de la publicarea tuturor informatiilor de contact si respectarea politicii de returnare a produselor in 14 zile calendaristice/10 zile lucratoare la modalitatile de livrare si conditiile de garantie si service.

Odata admise in Competitia GPeC 2014, magazinele online vor fi evaluate de peste 20 de specialisti, conform setului de criterii de jurizare care numara peste 90 de elemente esentiale pentru orice afacere online. In plus fata de editiile precedente, organizatorii au adaugat criterii de jurizare in functie de tipul produselor/serviciilor comercializate de magazine.

Evaluarea magazinelor online se face in 2 etape, la momente diferite, pentru a observa evolutia acestora in timp. Toate magazinele inscrise in competitie primesc rapoartele de jurizare care contin punctajele pe fiecare criteriu si scurte explicatii/recomandari din partea specialistilor auditori. De asemenea, magazinele primesc si un benchmark al pozitiei lor fata de competitori.

Dupa cum ziceam, magazinele inscrise castiga servicii de peste 3.000 de euro:

– au acces la ambele rapoarte de jurizare, o astfel de evaluare profesionista costand peste 2.000 euro;
– magazinele online romanesti primesc Marca de Incredere TRUSTED gratuit pentru 12 luni (economisesc 120 euro – costul acordarii Marcii daca nu s-ar inscrie in competitia GPeC);
– au acces la tool-urile de optimizare a conversiilor si A/B testing Marketizator si Vibetrace (adica inca un beneficiu de 800 euro, cat ar costa abonamentele lunare la cele 2 tool-uri);
– primesc consultanta avizata de la membrii juriului in cadrul Intalnirilor Consultative GPeC,
– magazinele online care se inscriu in competitia GPeC 2014 pana pe 9 mai inclusiv au acces gratuit la GPeC Summit in limita a 2 persoane/magazin.

Puteti afla mai multe informatii despre inscrierea la GPeC.

GPeC Summit – 3 zile de discutii despre comertul online

Bucuresti, 26-27-28 mai 2014, de notat in agenda editia GPeC Summit. Evenimentul reuneste specialisti si speakeri cu experienta din toate colturile lumii si ofera o multitudine de posibilitati de networking, oportunitati de afaceri, schimb de experienta si continut premium. Printre speakerii internationali deja confirmati se numara:

Chris Goward, Presedinte & CEO WiderFunnel, autor al cartii “You Should Test That!”
Matthew Woodward, Guru in SEO si Marketing Afiliat
Caroline Hey, International Business Manager FACT-Finder
Ela Dokurno, International Marketing Coordinator FACT-Finder
Jacob Kildebogaard, Co-Founder WebJuice .

Vor fi 3 zile de recomandari, idei, noutati, studii de caz si discutii despre toate aspectele importante ale unei afaceri online: optimizarea conversiilor, Web Analytics, SEO & SEM; personalization, usability, Social Media, logistica & curierat, Team Management, loializarea clientilor, e-mail marketing etc.

Biletele pentru GPeC Summit au fost puse in vanzare, existand si o oferta early-bird, valabila pana pe 9 mai, inclusiv, potrivit careia un bilet valabil pentru toate cele 3 zile costa 127 euro (TVA inclus).

Pe langa aceste doua actiuni majore, organizatorii GPeC au pregatit numeroase alte evenimente care se vor desfasura pe parcursul celor 7 luni.

Ne vedem acolo!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>