campanii_iunie1Experienta ultimilor ani ne-a aratat ca sezonul de vara aduce multe ocazii de a castiga comisioane, mai ales cand focusul se muta pe produsele de sezon. De la haine si jucarii necesare copiilor pentru vacanta de vara la echipament pentru munte si bijuterii pentru nunti.

Un motiv in plus de a analiza oferta celor mai recente 7 programe de afiliere din 2Parale.

Pentru ca vorbeam de copii, Toy Show extinde oferta din aceasta categorie cu cele mai cunoscute branduri din piata si ofera afiliatilor un comision de 10% pentru fiecare vanzare valida adusa de ei.

Cu ochelari de soare si multe tipuri de lentile de contact si accesorii vine magazinul Lensa. Colaborarea cu acest advertiser aduce afiliatilor un castig de 15% per conversie.

Pentru ca sezonul nuntilor este in toi, afiliatii pot promova hainele si accesoriile din portofoliul Estudioespana.ro si pot castiga un comision de 10%.

Cu o abordare similara pot fi promovate si bijuteriile din portofoliul Accentbijuterii.ro, magazin care aduce produse unicat sau de serie limitata si un comision de 10% pentru fiecare conversie.

Categoria Bijuterii se extinde si cu programul de afiliere lansat de Bocane, care poate aduce castiguri afiliatilor din accesorii speciale si cadouri, ceasuri si, in curand, produse de ingrijire pentru barbati.

Cartile si produsele multimedia semnate de Andy Szekely, antreprenor, trainer si speaker specializat in persuasiune si tehnici de influentare sunt disponibile si in 2Parale. Afiliatii pot castiga 10% din fiecare conversie.

4Love.ro, magazine din categoria Adult, aduce noi oportunitati de castig si ofera 10% comision.

Pentru fiecare dintre noile campanii gasiti informatii utile in promovare, de la produse si valoarea cosului de cumparaturi, in paginile dedicate fiecarei campanii in parte.

TIP OF THE WEEK: Analizati campaniile pe care doriti sa le promovati si testati mai multe unelte de promovare, de la feed-uri de produse la bannere axate pe promotii si link-uri directe catre produse de sezon.

4LOVE.ro
Tip campanie
: Sale
Categorie: Adulti
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 1 luna.

ACCENTBIJUTERII.ro
Tip campanie
: Sale
Categorie: Bijuterii
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 1 luna.
Feed de produse disponibil.

BOCANE.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Bijuterii
Comision: 3% – 5% – 8%
Perioada de recurenta: 1 luna.

ESTUDIOESPANA.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Fashion
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 1 luna.
Feed de produse disponibil – in curand.

LENSA.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Optica
Comision: 15%
Perioada de recurenta: 3 luni.

SHOP.ANDYSZEKELY.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Carti si Materiale Didactice
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 1 luna.

TOYSHOW.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Copii
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 1 luna.

Bun venit in retea noilor advertiseri si sa aveti impreuna spor la conversii!™

  1. Si cu estudioespana, cum faci vanzari, daca preturile nu sunt publicate pe site ? Sa nu fie nici advertiserului cu suparare, da’ ala e maxim un blog cu poze, nu un shop online 🙁

  2. @Farcas Gelu Danut
    🙂 Sper sa iti aduca rezultate, mai ales ca e sezon de nunti, botezuri.

    @Tezuka
    Fiecare nou site e verificat pentru a permite cumpararea unui produs/serviciu, daca acesta e obiectivul campaniei. Altfel nu vom lansa campania. La Estudioespana au link-ul magazinului in pagina campaniei – https://www.estudioespana.ro/shop/ro/, acela permite plasarea unei comenzi si realizarea unei conversii.

    @Dan
    Multumim pentru ajutor.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>