ppc si afiliere intalnireCe atmosfera… multe intrebari,  controverse, cat de profitabila e afilierea prin PPC, argumente pro, argumente contra, de ce ar trebui un advertiser sa permita afiliatilor sa ii promoveze produsele prin AdWords, cum rezolvi competitia pe aceleasi cuvinte cheie, multe zambete…

intalnirea 2Parale dedicata conversiilor prin PPC si afiliere intra in seria momentelor de care ne vom aminti cu siguranta toti cei care am participat.

Dupa cum spuneam, PPC-ul este una dintre metodele de top in afiliere, atat in .com, cat si in .ro, si atrage constant multe intrebari si dezbateri, lucru care s-a vazut si la intalnirea 2Parale. Multumim invitatilor la dezbatere, advertiserilor si afiliatilor care ne-au fost alaturi, inclusiv pentru feedback.

De la fiecare intalnire 2Parale plec macar cu un lucru nou invatat, pe care il pot pune in aplicare. Acum plec cu o multime.

Asta ne-a transmis Mihai 🙂 Plus mult entuziasm. Priceless.

Ca sa va faceti o idee despre atmosfera, imaginile sunt mai sugestive.

Pentru ca am promis sa revenim cu prezentarile si discutiile, inclusiv pentru a ii sprijini pe toti cei care nu au reusit sa participe la intalnire, am selectat cateva episoade din discutiile de la intalnirea 2Parale.

Seara a inceput in forta cu recomandarile lui Cristian Ignat, Pay Per Click Manager la 2Parale, care a vorbit inclusiv din experienta de fost afiliat de top la inceputurile retelei 2Parale in Romania.

Poti face afiliere profitabila prin metode de promovare PPC? Focusul pe cuvinte cheie de nisa si un landing page care sa aduca plus valoare vizitatorului venit din motorul de cautare, de exemplu, sunt doua tactici care pot genera comisioane frumoase afiliatilor. Acei afiliati pe care advertiserii ar trebui sa si-i doreasca drept parteneri. Sunt doar doua dintre recomandarile lui, care au generat si multe dezbateri.

 

Discutiile au continuat in echipa extinsa, cu Adelina Oprea (ZorileStore), Octavian Jomir (afiliat), Vlad Andries (consultant online, afiliat) si Vlad Stanila (2Parale), sub coordonarea lui Bogdan Aron (2Parale).

Multumim pentru gazduire Lugera Café.

Ne vedem la urmatoarea intalnire, keep in touch aici, pe blog, dar si pe retelele sociale unde discutam de obicei:

• Facebook

• Twitter

 Google+

• Linkedin

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>