campanii_afiliere_august_3_00112% comision – peste media din categorie, produse de sezon – de la fashion si auto la fitness, branduri de cafea populare in randul consumatorilor romani sunt cateva dintre atuurile noilor campanii din 2Parale, lansam astazi 6 noi programe de afiliere care pot genera comisioane afiliatilor din retea. Mai ales ca incepe momentul acela din an in care ne pregatim de un nou sezon.

Un comision de 12% si produse inedite de fashion fac parte din oferta magazinului La Muse Chic pentru afiliatii din 2Parale. Accesoriile La Muse Chic sunt concepute de tineri designeri romani si acopera o gama variata, de la pantofi si genti la huse, papioane si tricouri.

Tot din Fashion este si magazinul online MultiPantofi.ro, axat pe incaltaminte dedicata femeilor. Advertiserul recompenseaza afiliatii cu 10% din valoarea fiecarei vanzari valide.

Ce spuneti de un comision de 10% castigat din promovarea articolelor si accesoriilor de fitness? Mai ales cand valoarea medie a unei comenzi este de 700 de lei si incepe sezonul de varf pentru acest domeniu. Advertiserul Sportpartner.ro asteapta afiliatii in programul lor de afiliere cu produse variate din domeniu, de la benzi de alergare si biciclete magnetice la gantere si role, articole tenis de masa si darts.

Pentru toti fanii cafelei, fie ca vorbim de consum personal sau de achizitii in cadrul unei firme, magazinul CutiaCuCafea.ro este specializat pe cafea la capsule si espressoare cu capsule. Afiliatii pot promova cele mai  cunoscute branduri de cafea, de la illy si Starbucks la Tassimo, Dolce Gusto, Senseo si Lavazza, fiecare vanzare aducandu-le un comision de 7%, in conditiile in care valoarea medie a unei comenzi este de 240 de lei.

Prin colaborarea cu magazinul PentruPat.ro, afiliatii au posibilitatea de a promova o gama larga de lenjerii si accesorii pentru pat care le pot aduce un castig de 10%.

Pentru ca va urma sezonul de iarna si va creste cererea de anvelope, afiliatii pot colabora cu Anvelomag.ro, fiind recompensati cu un comision de 4% la vanzare.

Fiecare campanie ofera mai multe informatii de ajutor in promovare in pagina ei dedicata. Le puteti analiza oferta si alege in functie de criteriile importante pentru voi.

TIP OF THE WEEK: Este perioada in care incep campaniile de toamna, ofertele cu produse de sezon, de la haine la carti si rechizite. Pot genera comisioane frumoase celor care sunt rapizi si le promoveaza. Pentru a gasi mai usor campaniile advertiserilor, afiliatii au optiunea de a cauta in sectiunea de mesaje, dupa anumite cuvinte cheie interesate pentru ei.

ANVELOMAG.ro
Tip campanie
: Sale
Categorie: Auto
Comision: 4%
Perioada de recurenta: 1 luna
Feed de produse disponibil – in curand.

CUTIACUCAFEA.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Food&Drinks
Comision: 7%
Perioada de recurenta: 1 luna.
Feed de produse disponibil.

LAMUSECHIC.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Fashion
Comision: 12%
Perioada de recurenta: 1 luna.
Feed de produse disponibil.

MULTIPANTOFI.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Fashion
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 1 luna.
Feed de produse disponibil.

PENTRUPAT.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Home Deco
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 1 luna.

SPORTPARTNER.ro
Tip campanie
: Sale
Categorie: Sport&Pescuit
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 1 luna.
Feed de produse disponibil.

Bun venit in retea noilor advertiseri si sa aveti impreuna spor la conversii!™ 

  1. In principiu, sunt foarte incantat de acesti advertiseri, dar cand am vazut, dupa ce m-am inscris, ca bannerele prin care se dorea a se face afiliere aveau afisat numarul de telefon si indemnul de a telefona, m-am cam dezumflat.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>