bonus afiliere toamnaLuna octombrie incepe in forta la 2Parale: nu doar cu noi competitii pentru afiliati si campanii, ci si cu bonusuri de la advertiserii cu programe de afiliere deja active in retea.

Comision dublu, un plus de 20% la castigurile din octombrie sau 50 de lei bonus sunt ofertele cu care 3 advertiseri doresc sa recompenseze suplimentar afiliatii. Este o oportunitate buna de a profita de perioada  favorabila cumparaturilor online pentru a va spori castigurile din programele de afiliere TinaR, MissGrey si Provident.

TinaR mareste comisionul cu 20%

TinaR,  unul dintre cei mai mari jucatori pe piata de Fashion din Romania, cu peste 20 de ani de experienta, a pregatit un bonus special pentru luna octombrie, cand se trece la garderoba de toamna: toti afiliatii pot castiga cu 20% mai mult la fiecare vanzare valida, nou comision de octombrie fiind 12%. In plus, afiliatii performanti din octombrie vor fi recompensati cu un comision preferential in luna noiembrie.

Puteti aplica la programul de afiliere TinaR.

Bonus de la Provident

Pentru ca au inceput scoala, facultatea si apar tot felul de cheltuieli, Provident dubleaza castigurile obtinute de afiliati pentru primele 5 lead-uri inregistrate in octombrie. Mai exact, la fiecare lead valid, un afiliat castiga 10 lei. Pentru 5 lead-uri, castigul de acum devine 100 de lei in loc de 50 de lei, datorita bonusului de 50 de lei oferit de advertiser.

Provident este in topul campaniilor din categoria Financiar, care aduc cele mai multe comisioane afiliatilor.

MissGrey dubleaza comisionul

MissGrey.ro, brand de fashion 100% romanesc, deruleaza in 2Parale un program de afiliere cu o grila de comisioane foarte atractiva:

  • 10% pentru vanzari de pana la doua produse lunar;
  • 15% pentru vanzari intre trei si zece produse lunar;
  • 20% pentru vanzari intre unsprezece si douazeci de produse lunar;
  • 25% pentru vanzari intre 21 si 50 de produse lunar;
  • 30% pentru vanzari intre 51 si 100 de produse lunar;
  • 35% pentru vanzari intre 100 si 200 de produse lunar;
  • 40% pentru vanzari de peste 201 de produse lunar.

De la 1 octombrie, advertiserul a decis sa dubleze comisioanele generate de afiliati in zilele de 10,11,12,13,14,15 ale lunii.

Prin urmare, daca in cele 5 zile generezi intre 11 si 20 de comisioane, poti castiga un comision de 40%, cel mai mare comision din categoria Fashion. Tentant, nu-i asa?

Pentru a sprijini afiliatii, pentru traficul trimis catre MissGrey.ro nu se vor mai afisa pe site date de contact, numarul de telefon, comanda telefonica rapida, harta si adresa atelierului.

Va recomandam sa luati legatura cu advertiserii daca aveti nelamuriri sau daca va sunt de ajutor informatii, unelte speciale de promovare sau orice aveti nevoie pentru a va spori performantele.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>