In doar doua saptamani, primii 10 afiliati din clasamentul Back to School Challenge au generat cc. 5.000 de vanzari pentru advertiserii din categoriile Carti&Materiale Didactice, IT&C si Birotica. In total, vorbim de mii de vanzari aduse si comisioane castigate de afiliati. Un start bun pentru Back to School Challenge, prima competitie dintr-un sir mai lung pregatit de 2Parale pentru acest final de an. E momentul sa cunoastem si castigatorii, afiliati 2Parale care s-au implicat activ si au dovedit ca pot performa.

In Back to School Challenge am pus in joc premii de peste 7.000 de lei oferite de 2Parale, plus vouchere in valoare totala de 2.500 de lei, oferite de advertiserii SensoDays si evoMAG.

back_to_school_challenge_castigatorii

• Locul I – iPad Air oferit de 2Parale – Easy Pro Soft

– 1.955 vanzari generate, 1.731 comisioane aprobate.

• Locul II – dSLR oferit de 2Parale – Iulia M

– 699 vanzari generate, 640 comisioane aprobate.

• Locul III – Amazon Kindle oferit de 2Parale – Ginel Capatana

– 574 vanzari generate, 428 comisioane aprobate.

Premii tragere la sorti

• Voucher 300 lei oferit de 2Parale – Roberto Kuzmanovic
• Voucher 300 lei oferit de SensoDays – Andreea Cadar
• Voucher 300 lei oferit de 2Parale – Sorin Crisan
• Voucher 300 lei oferit de 2Parale – Lilieana Moraru.

Felicitari castigatorilor din partea intregii echipe 2Parale. Pe o parte dintre ei ii veti putea cunoaste si voi la intalnirea 2Parale dedicata Black Friday.

Mult spor si inspiratie tuturor in urmatoarele competitii 2Parale, stay tuned ;).

  1. Spuneti-ne si noua, cine sunt persoanele sau firmele respective, sa vedem si noi, astia mai „mici”, siturile lor, cate ceva despre ei, sa invatam de la ei, cum genereaza vanzarile respective, pentru ca, poate ca invatand, vom creste toti.
    Asa fara link catre situl lor, fara macar un nume complet, o referinta ceva, ce putem invata ? Nimic…
    Deci, pe cand linkurile catre siturile castigatorilor ? Si ce este TBC -ul de pe ultimele 2 locuri ? Tuberculoza ? Sau ce ?

  2. Spuneti-ne si noua, cine sunt persoanele sau firmele respective, sa vedem si noi, astia mai „mici”, siturile lor, cate ceva despre ei, sa invatam de la ei, cum genereaza vanzarile respective, pentru ca, poate ca invatand, vom creste toti.
    Asa fara link catre situl lor, fara macar un nume complet, o referinta ceva, ce putem invata ? Nimic…
    Deci, pe cand linkurile catre siturile castigatorilor ? Si ce este TBC -ul de pe ultimele 2 locuri ? Tuberculoza ? Sau ce ?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>