Germanos in 2ParaleGermanos.ro, parte a grupului Telekom Romania, lansează astăzi program de afiliere în 2Parale. Astfel, afiliații pot promova peste 4300 de produse IT&C disponibile în diferite categorii: telefoane mobile, tablete, computere & periferice, foto & video.

Noul parteneriat aduce o gamă largă de produse disponibile pe Germanos.ro mai aproape de clienții online și mai multe oportunități de câștig pentru afiliații 2Parale.

“Aducem mereu cele mai bune oferte pentru clienții noștri. Intrarea noastră în rețeua de marketing afiliat 2Parale este o nouă oportunitate de a ne face produsele și mai vizibile clienților interesați de tehnologie și electronice. Mai mult, afiliații de pe platforma 2Parale îți pot crește venitul datorită unui comision avantajos” Alina Cazacu, Manager Departamentul de Activități Online Non-core, grupul Telekom România.

Comisionul propus pentru afiliații din rețeaua 2Parale este de 3,5% pentru fiecare comandă plasată. Mai mult, Germanos se alătură pregătirilor de Black Friday, perioadă în care afiliații primesc un comision special de 1,65%.

Ne bucură decizia Germanos.ro de a intra în rețeaua 2Parale, așa cum ne bucură, de fiecare dată, decizia marilor branduri de a se orienta către zona de performance marketing.

Germanos.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: IT&C
Comision: 3,5% (Black Friday  – 1,65%)
Perioadă de recurență: o lună
Feed de produse disponibil

Bun venit în rețea noului advertiser! 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>