campanii noiembrieContinuăm seria lansărilor zilnice, până la Black Friday, cu 4 noi advertiseri care vin să îmbogățească oferta programelor de afiliere din 2Parale. Ai 4 noi oportunități de câștig, te încurajez să le analizezi ofertele și să îi iei în calcul în perioada ce vine.

Nu uita că mai sunt 8 zile până la Black Friday. Asigură-te că ai strategia potrivită, care să-ți aducă cele mai bune rezultate. Pentru a-ți veni în ajutor, ți-am pregătit un landing page special care se actualizează constant cu ofertele advertiserilor de Black Friday.

Să-i cunoaștem pe noii advertiseri:

Miraj-Travel.ro oferă servicii turistice de cea mai înaltă calitate, care combină energia cu entuziasmul și experiența. Miraj-Travel te răsplătește cu un comision de 60 de lei per lead.

Sensuals.ro se recomandă ca brand-ul ce poate transforma orice ținută obișnuită într-una sofisticată prin haine versatile și accesorii unice de calitate. Nou advertiser îți propune un comision de 14%.

MagnumHeating.ro este unul dintre cei mai importanţi furnizori europeni de sisteme de încălzire electrică în pardoseală cu peste 20 de ani de experienţă în furnizarea de proiecte comerciale şi interne. Întră în rețea cu un comision de 10%.

Un comision de 12% este propus afiliaților de Oteros.ro, magazinul online ce oferă doamnelor de orice vârstă colecții îndrăznețe care să pună în valoare feminitatea.

Miraj-Travel.ro
Tip campanie: Lead
Categorie: Travel
Comision: 60 lei
Perioada de recurență: 1 lună

Sensuals.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Fashion
Comision: 14%
Perioada de recurență: 2 luni
Feed de produse disponibil: în curând

MagnumHeating.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Home&Deco
Comision: 10%
Perioada de recurență: 1 lună
Feed de produse disponibil: în curând

Oteros.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Fashion
Comision: 12%
Perioada de recurență: 1 lună
Feed de produse disponibil: DA

Bun venit în rețea advertiserilor și spor la conversii alături de afiliați!™

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>