21 de advertiseri care au putut fi promovați de afiliații noștri și tot atâtea posibilități să ocupe un loc pe podium ca Business Boomerii lunii octombrie. Regula de bază –  comisioane generate în cât mai multe campanii nou activate pentru premii de 1000 Lei.

Business Boom octombrie

Universul 2Parale a aflat cele 3 nume de exploratori ai oportunităților, câștigători ai competiției lunare. Noi îi felicităm și le mulțumim pentru participare!

Locul 1 – AMG Marketing Online – 500 lei

Locul 2 –  Littlebox – 300 lei

Locul 3 – Gabriel Bogdan – 200 lei

Business Boom continuă în fiecare lună, pentru campaniile de afiliere nou lansate, luându-se în calcul comisioanele generate încă de la data activării lor. În noiembrie, am adus și mai multe oportunități pentru voi – avem 30 de advertiseri care au intrat în rețea cu programe de afiliere, printre care branduri cunoscute care au deja priză la promovare  – Carrefour Online, Cel.ro, Ferratum etc. Alte 49 de campanii la care continuăm să adăugăm nume noi sunt afișate deja pentru luna decembrie, așa că pregătiți-vă din timp să fiți voi noii noștri Business Boomeri.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>