Încă un comision record, după ce, în urmă cu o lună, afiliatul pe care vi-l introduc reușea performanța de a realiza o premieră în 2Parale –  două comisioane record realizate succesiv!  În articolul anterior, ne-a punctat faptul că nu crede într-o rețetă a succesului în afiliere, mizând pe alte calități pentru a reuși.

Vorbim despre Octavian Jomir, căruia îi dublăm cu drag un comision de 645.36 Lei, generat în campania Elefant. Cum se reușește performanța atunci când dobori un record? O întrebare pe care o primim des pe blog de la afiliați, căreia îi dăm răspunsul celui care deja are experiența necesară:

Octavian JomirFiecare afiliat ar trebui să încerce diverse modalități de promovare și să-și găseasca propriul drum. Important este să fie insistenți, să muncescă mult și cu siguranță rezultatele vor veni. Dacă un afiliat la început de drum își dorește cu adevărat să facă performanță, atunci o va face, totul depinde numai de el.

Octavian Jomir

Competițiile 2Parale l-au făcut să abordeze cu mai mare atenție anumite nișe/advertiseri. Vizează în principal să genereze vânzări și să rămână, în același timp, profitabil, astfel încât recordurile doborâte vin ca un plus la ceea ce reușește deja. În relația pe care o stabilește cu advertiserii, contează foarte mult încrederea.

 Afilierea în sine este 90% încredere. Prin urmare, dacă un advertiser îmi inspiră încredere, îl voi încerca. Nu pot trage concluzii din start, testez … văd cum merge și în cazul în care consider că merită, continuăm colaborarea.

Cu multă perseverență și implicare continuă, Octavian se află iar la loc de cinste cu un comision record, pe care noi îl dublăm.

La 3 zile distanță de Black Friday 2014, pregătirile sunt în toi și pentru el. Cum primește evenimentul mult-așteptat?

Muncesc… 18 de ore pe zi, 7 zile din 7. 🙂 Încerc să vad ce am făcut bine și ce am făcut prost anii trecuți, care advertiseri au performat în campanile mele și care nu etc. Analiza și optimizarea este foarte importantă înainte de Black Friday pentru că în cele 3 zile lucrurile se desfășoară cu o viteză amețitoare, prin urmare încerc să-mi pregătesc un plan de bătaie de care să mă țin. Din experiență pot spune că ori de câte ori am fost nevoit să improvizez… lucrurile nu au ieșit prea bine.

Multă baftă, Octavian, și felicitări pentru o nouă reușită!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>