Doar 3 zile ne mai despart de startul noului challenge, Love Challenge, primul challenge în care participă doar advertiserii și afiliații care se înscriu!

Punem la bătaie premii de peste 1500 de euro: o excursie de 2 persoane la Hotel Hilton Sibiu cu acces la SPA, 3 premii speciale și 3 premii prin tragere la sorți. Sună tentant, nu-i așa?

inscrieri challenge

Peste 70 de advertiseri s-au înscris deja în Love Challenge și pregătesc oferte speciale pentru cei mai performanți afiliați.

Dublarea comisioanelor, vouchere pentru top 3 afiliați, premii în produse ori comisioane majorate sunt doar câteva dintre ofertele pe care le-au pregătit advertiserii. Le poți vedea pe toate dacă dai click pe logo-ul fiecărui advertiser din pagina challenge-ului.

Cum mă înscriu?

Dacă ești afiliat – loghează-te în contul de afiliat apoi intră pe pagina challenge-ului și apasă butonul Înscrie-te. Următorul pas este să consulți oferta advertiserilor înscriși pe care o poți vedea pe pagina challenge-ului. Îți place oferta unui advertiser? Dă-i un Like!

Dacă ești advertiser – loghează-te în contul de advertiser apoi intră pe pagina challenge-ului și apasă butonul Înscrie-te. Pregătești oferte speciale pentru afiliați? Completează formularul ce va apărea după ce te înscrii iar oferta ta va apărea pe pagina concursului. Afiliații vor avea posibilitatea să ofere feedback ofertei tale iar ofertele cu cele mai multe feedback-uri pozitive vor câștiga o poziție de top pe pagina Love Challenge.

Câștiguri suplimentare

Love Challenge este doar pentru advertiserii ce oferă comision de vânzare însă nu trebuie neglijați nici advertiserii care oferă comision de lead.

InsideCoach.ro dublează comisionul de lead de la 100 de lei la 200 de lei pentru toata luna februarie. Comisionul de 1 leu pentru fiecare formular de interes completat pe site va fi dublat și el.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>