Mai e puţin până vom atinge pragul de 1 milion de vânzări generate. 🙂

În cinstea acestui prag important (şi foarte frumos de altfel), am pregătit un concurs cu un premiu surpriză pentru cel care va ghici momentul în care va avea loc vânzarea cu numărul 1,000,000.

vanzari 2Parale

Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie în concurs este să postezi un comentariu la acest articol şi încă unul la postarea despre concurs din pagina de Facebook a 2Parale. Comentariile trebuie să coincidă şi să indice momentul în care crezi că va avea loc vânzarea cu numărul 1,000,000 (data, ora şi minutul). Dacă ai nevoie de un reper, poţi accesa oricând pagina realtime 2Parale, unde primeşti statistici în timp real.

Înregistrările în concurs trebuie să fie unice (un singur comentariu pe blog şi unul singur la postarea de pe Facebook). Concursul se va încheia luni, 16 februarie, la ora 16.00. În cazul în care vor exista două răspunsuri identice, se va lua în considerare momentul postării comentariului pe blog.

În plus, afiliatul care generează comisionul pentru vânzarea cu numărul 1,000,000, precum şi advertiserul pentru care se înregistrează această vânzare vor fi invitaţi să petreacă o seară memorabilă în oraş cu echipa 2Parale.

Să înceapă concursul, may the odds be ever in your favor!

Update:

Declub.ro premiază afiliatul care înregistrează comisionul aniversar cu 500 lei, dacă acesta se înregistrează în campania Declub.ro.

Mulţumim pentru înscrierile în concurs. Vom anunţa câştigătorul şi premiul surpriză la puţin timp după ce va avea loc vânzarea cu numărul 1,000,000.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>