EcomTEAM este cel mai important eveniment regional de e-commerce din România, anul acesta având loc în data de 1-2 aprilie în Brașov,  la Hotel Kronwell.

Fondat de 2Parale și organizat de wall-street.ro, evenimentul are ca principal obiectiv să ajute ownerii de magazine online și specialiștii din domeniu să înțelegă cât mai bine dinamica pieței, avantajele campaniilor integrate de marketing și tendințele de care trebuie să țină cont pentru a avea succes de acum înainte.

Înscrie-te folosind codul 2paralespecial30 şi beneficiezi de 30% discount! Înscrierea se face, direct pe siteul ecomteam.ro.

ecomteam-2015-500x333În prima zi a evenimentului vor avea loc dezbateri și prezentări în care speakeri de top din țară și străinătate vor analiza evoluția și provocările actuale ale magazinelor online, precum și vor prezenta modalități prin care se poate profita de avantajele competiționale.

Workshop-urile vor fi potrivite pentru cei care au deja cunoștințe de e-commerce și doresc să afle soluții mai avansate pentru problemele cu care se confruntă. Acestea vor fi susținute de specialiști de top din Marea Britanie, precum și de specialiști din România cu o vastă experiență în domeniu. Câteva dintre temele abordate fac referire la Email Marketing, SEO, UI/UX, Analytics și strategii cross-platform. Va exista și un workshop de nivel începător/mediu intitulat Universul Google, special pentru cei care sunt încă la început și au nevoie de ajutor pe partea de Google Adwords și Google Analytics.

Printre speakeri:

Judith Lewis este fondatoarea companiei de consultanță și implementare în digital marketing, deCabbit Consultancy. Are ca specializări SEO, PPC si Social Media Marketing, dar și alte tehnici de marketing digitale.

Lukasz Zelezny este head of organic acquisition la uSwitch.com, proiect major de comparator de prețuri din Marea Britanie, cu birouri in Londra. Alături de echipa pe care o conduce, el este responsabil pentru vizibilitatea organică a brandului uSwitch, ratele de conversie, trafic si engagement.

Tamsin Fox-Davies a educat mai bine de 5.000 de afaceri mici din partea Constant Contact de la intrarea sa în echipa lor din martie 2012. A susținut prezentări la The British Library, Facebook London, Google Campus, Social Media Week London, Spring Fair International, Trade Only, The Modern Marketers Forum, Social Media Strategies Summit, Our Social Times și National Outdoor Events Association.

Jack Norell are zece ani de experiență în dezvoltare tehnica SEO & strategii de user engagement, lucrând pentru website-uri din mediul enterprise. Pe lângă acestea, Jack Norell are vastă experiență în e-commerce, agregatoare de travel, markeplace-uri online, retail de lux si finanțe. Înainte de acestea, a organizat evenimente și comunicări de marketing pentru companii precum Hewlett Packard si Skanska.

În cazul în care te-ai convins, am pregătit o surpriză pentru tine: 30% reducere! Folosește codul 2paralespecial30 atunci când îți rezervi locul și reducerea se va aplica automat. Poți afla mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Ne vedem la Brașov!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>