logo elefantCu doar 3 zile până la eclipsa de soare din 20 martie, a sosit Eclipsa Prețurilor la elefant.ro.

Pentru a marca acest moment, elefant.ro a pregătit un challenge pentru afiliați în care a pus la bătaie premii în valoare de 9.000 de lei.

La challenge vor participa toți afiliații înscriși în programul de afiliere elefant.ro. Vor fi acordate 2 categorii de premii:

  • Top 3 afiliați după numărul de comisioane generate și aprobate în perioada challenge-ului vor primi câte un premiu de 500 de lei
  •  Afiliații care vor înregistra primele 10 comisioane în programul de afiliere al elefant.ro, în perioada challenge-ului, vor primi un bonus de 100 de lei. Valoarea totală a premiilor este de 7.500 de lei. Departajarea se va face descrescător în funcție de valoarea comisioanelor aprobate.

Perioadă challenge: 17 – 22 martie
Perioada de aprobare a comisioanelor: 23 martie – 5 aprilie
Desemnare câștigători: 6 aprilie

Nu te-ai înscris în programul de afiliere elefant.ro? O poți face aici. Grăbește-te! Te așteaptă un premiu de 100 de lei pentru primele tale 10 comisioane aprobate în programul de afiliere.

Pentru informații detaliate legate de regulamentul challenge-ului vă rugăm să vă adresați direct advertiserului.

Spor la conversii!™

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>