EcomTEAM este cel mai important eveniment regional de e-commerce din România, anul acesta având loc în data de 1-2 aprilie în Brașov,  la Hotel Kronwell.

Înscrie-te folosind codul 2paralespecial30 şi beneficiezi de 30% discount! Înscrierea se face, direct pe siteul ecomteam.ro.

De ce nu trebuie să ratezi ecomTEAM 2015?

În prima zi a evenimentului vor avea loc dezbateri și prezentări în care speakeri de top din țară și străinătate vor analiza evoluția și provocările actuale ale magazinelor online, precum și vor prezenta modalități prin care se poate profita de avantajele competiționale.

ecomteam-2parale336x280Workshop-urile vor fi potrivite pentru cei care au deja cunoștințe de e-commerce și doresc să afle soluții mai avansate pentru problemele cu care se confruntă. Acestea vor fi susținute de specialiști de top din Marea Britanie, precum și de specialiști din România cu o vastă experiență în domeniu. Câteva dintre temele abordate fac referire la Email Marketing, SEO, UI/UX, Analytics și strategii cross-platform. Va exista și un workshop de nivel începător/mediu intitulat Universul Google, special pentru cei care sunt încă la început și au nevoie de ajutor pe partea de Google Adwords și Google Analytics.

Vei avea ocazia să îţi îmbunătăţeşti cunoştinţele în materie de e-commerce şi, deoarece Braşovul este unul dintre cele mai frumoase oraşe din ţară, te vei bucura de un peisaj divin.

Nu uita, pentru a beneficia de reducere, trebuie să introduci codul 2paralespecial30 atunci când te înscrii aici.

 

Ne vedem la ecomTEAM!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>