Înscrierile s-au încheiat, mulţumim pentru interesul acordat 🙂

Orice relație de business are la bază cunoașterea reciprocă a celor implicați. Deși trăim în era digitală, în care de multe ori colaborarea și interacțiunile au loc aproape exclusiv în mediul online, orice discuție față în față aduce multe beneficii oricărui parteneriat.

Conceptul de Affiliate Marketing Speed Dating, creat de 2Parale, s-a încadrat lejer pentru premiul de popularitate, astfel că dorim să îl transformăm într-o tradiție. Un nou eveniment de acest tip va avea loc pe 18 iunie.

O scurtă descriere a evenimentului pentru cei mai noi din rețea, care nu au participat la edițiile anterioare:

  • Se întalnesc un număr egal de advertiseri și afiliați
  • Au loc discuții one-to-one, timp de 5 minute, astfel încât fiecare advertiser va discuta, rând pe rând cu toți afiliații prezenți, iar fiecare afiliat va putea sta de vorbă cu toți advertiserii participanți

De ce să te înscrii?

  • Discuțiile dintre advertiseri și afiliați sunt o mare oportunitate de îmbunătățire a colaborării și a programelor de afiliere
  • Fiecare afiliat/advertiser va sta de vorbă cu 20 de advertiseri/afiliaţi, câte 5 minute cu fiecare.speed dating 2parale
  • În cele 5 minute advertiser-ul și afiliatul vor discuta despre ce poate fi îmbunătățit și în ce mod, găsind soluții potrivite care să aducă beneficii ambelor părți.
  • Pe fiecare masă se vor găsi două liste cu întrebări sau subiecte frecvente, pentru a putea ajuta la startul discuției.

Cum poți participa:

  • Rezervarea unui loc se face în ordinea înscrierilor.
  • Au prioritate la înscriere advertiserii și afiliații activi și cei care nu au mai participat la speed dating-urile anterioare.
  • Numărul de locuri este limitat – mai sunt 10 locuri pentru afiliați si pentru advertiseri.
  • Accesul este gratuit pentru partenerii 2Parale și se face prin rezervarea unui loc în zona de comentarii a acestei postări, cu numele complet și categoria în care te încadrezi AFILIAT/ADVERTISER.
  • Consumația se achită individual, la bar.

Acest concept de eveniment funcționează doar cu un număr egal de participanți din ambele categorii, astfel că, în situația în care cel înscris nu mai poate ajunge, este extrem de important să comunice acest aspect în timp util.

Evenimentul  va avea loc joi, pe 18 iunie,  ora 18.30 la Lugera Café (Str. Vulturilor 98, Grawe Business Center). Ne bazăm pe punctualitatea participanților.

Accesul este gratuit, postează un comentariu la acest articol și rezervă-ţi un loc!

Exemplu de comentariu pentru rezervare:

POPESCU IOANA,  www.numemagazin.ro , ADVERTISER

IONESCU GEORGE, AFILIAT

Vă așteptăm!

UPDATE

Aceştia sunt advertiserii care vor participa la eveniment:

  1. elefant.ro
  2. evomag.ro
  3. avon.ro
  4. declub.ro
  5. clickshop.ro
  6. dasha.ro
  7. zonia.ro
  8. cadoulmov.ro
  9. modlet.ro
  10. sensodays.ro
  11. krista.ro
  12. chanttal.ro
  13. conga.ro
  14. plafar.ro

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>