31 iulie a fost ultima zi de înregistrare a comisioanelor din HOT Challenge.

Competiția a fost una strânsă și a adus în top noi afiliați dornici să adune cât mai multe grade 2Parale.

Cele două clasamente sunt încă în schimbare iar câștigătorii finali vor fi anunțați pe 17 august când vor fi aprobate toate comisioanele înregistrate în challenge, iar câștigătorii vor fi declarați pe baza numărului de grade la umbră acumulate.

Primii 10 afiliați au generat un număr de peste 2800 de vânzări, adunând  270 de grade la soare, în timp ce în top 10 superafiliați au fost generate peste 6000 de vânzări ce au strâns 333 de grade la soare.

Cele mai multe programe în care s-au înregistrat comisioane de către un singur afiliat au fost în număr de 9, iar de un superafiliat, de 12.

Recordul pentru cel mai mare comision, ca valoare, înregistrat de un afiliat pe perioada challenge-ului a fost de 1685.79 lei, iar de un superafiliat de 485.43 lei.

Într-o singură zi, în cadrul programelor de afiliere înscrise în challenge, cel mai harnic afiliat a înregistrat 109 comisioane, pe când numărul maxim de comisioane generat într-o singură zi de un superafiliat a fost de 177.

Advertiserii participanți au la dispoziție până pe 15 august să aprobe toate comisioanele generate în cadrul challenge-ului, aceasta determinând imaginea finală ale celor două clasamente.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>