UPDATE: Concursul Telecredit.ro se prelungește până pe 27 noiembrie!

În plus, în această perioadă, creditele pentru clienții atât vechi, cât și noi, vor avea o dobândă redusă cu 50%.


Telecredit apreciază efortul afiliaților care îi promovează prin rețeaua 2Parale. Astfel că performanța nu are cum să scape nepremiată!

În perioada 21 octombrie – 21 noiembrie orice afiliat care înregistrează peste 35 de comisioane aprobate primește garantat 300 de lei bonus. La acest concurs participă automat atât afliații deja existenți în programul Telecredit.ro cât și cei care vor sa devină devină afiliați de acum încolo. Toți cei care nu s-au înscris încă în programul de afiliere telecredit.ro o pot face aici!

Perioada de aprobare a comisioanelor este 21 octombrie– 22 noiembrie, iar intervalul de acordare a bonusurilor,  1 decembrie – 10 decembrie. Mai multe informații legate de concurs pot fi solicitate direct advertiserului.

Afiliații care nu sunt încă hotărâți le mai spunem că produsele Telecredit sunt 100% online, ușor de accesat, iar grila de comisionare este foarte simplă și transparentă: pentru fiecare lead comisionul este de 15 lei.

Sunt puse la dispoziție unelte de promovare atractive și diversificate, iar rata de conversie pe telecredit.ro este ridicată.

Telecredit este o instituție financiară nebancară, care oferă împrumuturi online pe termen scurt, pe o perioadă de creditare de minim 10 zile și maxim 30 de zile, cu sume cuprinse între 100 si 1500 lei. Telecredit nu are posibilitatea de a lua comenzi telefonice, produsul fiind 100% online. Creditele nu se acordă prin telefon. Cererea este exclusiv completată de utilizator, nu poate fi completată de angajații Telecredit.

Spor la conversii™ tuturor!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>