UPDATE: Somproduct.ro anunță lista finală a câștigătorilor! Aceștia sunt:

Locul I: Păun Sorin

Locul II: Stanca Ginel

Locul III: Morariu Marius

Premiul special (prin tragere la sorți): Olimpiu Horațiu Șofronie– (Ales prin random.org din lista tuturor celor care au înregistrat un comision activ în luna octombrie în campania SomProduct. La cerere, se poate pune la dispoziția oricui filmarea cu extragerea.)


 

Atenţie, afiliaţi specializaţi pe Home&Deco!

SomProduct, unul din cei mai importanţi advertiseri din această categorie anunţă un nou look al site-ului său – www.somproduct.ro, dar şi noi categorii de produse pe care le puteţi promova de acum înainte. E timpul să extindeţi promovarea şi pentru aceste produse noi, cum ar fi cele din categoria Decoraţiuni. Cu siguranţă ştiţi deja că SomProduct și-a păstrat în ultimul timp locul I pentru valoarea comisioanelor acordate în campaniile Home & Deco.

Atenţie şi ceilalţi afiliaţi din reţeaua 2Parale!

Iată o bună ocazie să începeţi ceva nou, să porniţi promovarea într-o categorie în care veţi da peste provocări, dar şi peste rezultate pe măsură. Dacă eraţi în căutarea unui motiv în plus care să va mobilizeze, iata-l aici.

SomProduct lansează un concurs cu super-premii pentru toţi afiliaţii ce vor genera vânzări în programul lor de afiliere, pe toat53d74f0ea1e8c55ba5cb7f42bb51c49bă perioada lunii octombrie. Toţi afiliaţii – şi cei vechi, dar şi cei noi, vor avea şanse egale de a câştiga premiile, în funcţie, fireşte, de performanţă!

Luna octombrie înseamnă câștiguri substanțiale nu doar ca și comisioane ci și ca premFitbitForceActivityBandii. Pentru a participa la acest concurs nu trebuie decât să înregistrezi un comision valid în cadrul programului de afiliere SomProduct, în perioada 1-31 octombrie! Aveți la dispoziție o lună întregă să intrați în competiție pentru 3 super gadgeturi de ultimă generație.

Primele trei locuri vor fi premiate în funcție de numărul de comisioane valide înregistrate, livrate, neschimbate și nereturnate iar în caz de egalitate, câștigătorii vor fi aleși după valoarea comisioanelor.

Astfel, super gadgeturile pentru primele 3 locuri se împart după cum urmează:1541-1

  • Locul I: Un iPhone 5s, 16GB, Silver
  • Locul II: o brățară Fit Fitbit Flex
  • Locul III: Un Stick Biometric, securizat cu amprentă

Şi pentru că ne plac decoraţiunile, dar şi pentru că SomProduct vrea să răsplătească aşa cum se cuvine eforturile afiliaţilor, la lista de premii se adaugă şi un voucher de 100 euro pentru noua categorie “Decoraţiuni”, voucher acordat prin tragere la sorţi.

Aşadar, afiliaţi din toate colţurile reţelei, porniţi la treabă chiar de azi! Premiile vă aşteaptă!

Nu ești înscris în programul de afiliere SomProduct? O poți face aici.

Spor la conversii!™

  1. Frumos look-ul, dar pacat ca noul look afiseaza vizibil fereasta de chat, comenzi telefonice si show room, toate acestea evita plasarea comenzilor prin 2P, deci implicit scadera vanzarilor pentru afiliati.
    De ce nu se ascund pentru traficul din afiliere?

  2. Vă mulțumim pentru apreciere, iar acest concurs s-a născut tocmai din dorința de a răsplăti în mod suplimentar implicarea dumneavoastră în campania SomProduct. Am început să luăm măsuri în privința problemelor semnalate, iar feedback-ul din partea afiliațiilor va aduce mereu beneficii de ambele părți.
    Succes tuturor participanților!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>