În onoarea sărbătorii cu REDUCERI REDUCERI REDUCERI peste tot, facem o scurtă listare a câtorva date trăznite în legătură cu Black Friday:

  1. În 2011, 226 de milioane de Americani au făcut cumpărături în valoare de 52 miliarde de dolari în weekendul de Ziua Recunoştinţei. Cu aceşti bani, vieţile a 104 milioane familii nevoiaşe ar putea fi transformate prin dăruirea unei vaci de lapte prin organizaţia Heifer Internaţional (scopul organizaţiei fiind combaterea foametei globale şi ajutorarea comunităţilor defavorizate).
  2. Cei care vor să prindă acele oferte senzaţionale, limitate, primul-venit primul-servit şi super speciale, trebuie să fie pregătiţi, chiar cu o zi înainte şi să se aşeze la cozile de la magazine conform reprezentantului BlackFriday.com care monitorizează ofertele de Black Friday. Unele persoane au campat în faţa magazinului Best Buy California în 2012 începând cu data 12 noiembrie pentru Black Friday!!
  3. Doorbusters (ofertele foarte avantajoase în stoc limitat în general) ar putea fi numite mai degrabă oferte mincinoase. Sunt multe cazuri în care produsele promovate cu discounturi foarte mari sunt „derivate”: arată şi au numele la fel cu produsul original însă componentele interioare sunt ieftine şi de calitate îndoielnică. Rapoarte ale consumatorilor scot în evidenţă că produse ale Sony și Samsung au produs astfel de derivate în anii trecuţi şi că laptopuri şi printere de la HP în reclame pentru Black Friday par să fie de asemenea derivate (conform time.com)
  4. În 2008, un angajat Walmart Long Island a murit din cauza cumpărătorilor înnebuniţi care au forţat uşa pentru a pune mâna pe oferte. Odată ajunşi paramedicii, şi aceştia au fost răniţi de cumpărători. Pe lângă aceştia, 5 cumpărători au necesitat spitalizare.
  5. Şi nu în ultimul rând, pentru toţi cei care doriţi să fiţi ultra-pregătiți pentru Black Friday, Google Trends ne spune că, nerăbdătorii încep căutarea pe google search încă din  jurul datei de 14 octombrie, şi încep să revină pentru documentare la doar câteva zile de la această dată.

Spor la cumpărături!

*Sursa:

https://www.mnn.com/lifestyle/responsible-living/stories/10-freaky-facts-about-black-Friday

**Sursa foto: 

https://www.lowestrates.com/blogs/20-images-black-friday-around-world

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>