Conga.ro e pregătit pentru Black Friday și lansează o provocare în plus afiliaților din programul său de afiliere. În perioada 20-23 noiembrie, pe lângă menținerea comisioanelor de 10% pentru ochelarii de soare și de 15% pentru lentilele de contact, Conga.ro oferă, în plus și bonsuri de performanță pentru cei cu cele mai bune rezultate:

  • 1 pereche de ochelari de soare Ray Ban la 30 de perechi de ochelari vânduți
  • 1 pereche de ochelari de soare Polaroid la 15 perechi de ochelari de soare vânduți

Programul de afiliere Conga.ro permite promovarea pe  pagini, profile, grupuri de Facebook sau prin Facebook Ads, materiale putând fi preluate de pe pagina lor de Facebook.

De asemenea, programul permite și promovarea prin Google Adwords, în reţeaua de display, video sau text Google Adwords. Nu este permisă licitarea pe cuvintele cheie Conga şi Conga+derivaţii. Afiliaților li se recomandă licitarea pe nume de brand (Ray Ban, Polaroid, Air Optix, etc).

Programul de afiliere Conga.ro conține feed de produse actualizat zilnic, bannere customizate pentru fiecare afiliat. Afiliații pot contacta advertiserul 7 zile din 7 la telefon 0727.500.342.

Magazin on line extensie a lanţului de retail Optiblu, Conga.ro, este brand Optical Network, importatorul şi distribuitorul Safilo Grup în România (Hugo Boss, Carrera, Gucci, Dior, Polaroid, etc). Optical Network este cea mai mare companie de optică medicală din România prin divizia de retail (Optiblu, Ono, Klarmann), divizia on line (Conga.ro) şi divizia de distribuţie.

Echipa Conga.ro este profesionistă şi cu cunoştinţe vaste în domeniul opticii, customer service şi on line marketing

Conga.ro dispune de cele mai mari stocuri de produse, iar clientul este sunat pentru confirmarea comenzii şi primeşte telefon din partea curierului înainte de livrare, având astfel o rata mică de nelivrate.

Cele mai bine vândute produse sunt ochelarii de soare Polaroid, ochelarii de soare Ray Ban și  lentilele de contact Air Optix Colors.

Clienții beneficiază de garanţie de retur, indiferent de motiv, de preţuri minime şi promoţii unice (datorate volumului mare de achiziţii pentru retail şi on line), dar și de produse originale.

Spor la conversii!™

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>