Gândurile noastre se îndreaptă către victimele tragicelor întâmplări care au avut loc vineri seară.

În semn de solidaritate cu acestea, precum și cu familiile și apropiații acestora, am decis să amânăm evenimentul dedicat Black Friday.November-113

Acesta va avea loc miercuri, 11 noiembrie, de la ora 17:30, în același loc – sala Platinum de la Hotel Sheraton Bucuresti (fostul Howard Johnson).

  1. Exista posibilitatea ca evenimentul sa se inregistreze si sa se incarce pe canalul Youtube al 2Parale pentru toti ceilalti afiliati care, din diferite motive, nu pot ajunge la conferinta? Multumesc!

  2. Exista posibilitatea ca evenimentul sa se inregistreze si sa se incarce pe canalul Youtube al 2Parale pentru toti ceilalti afiliati care, din diferite motive, nu pot ajunge la conferinta? Multumesc!

  3. Persida Roata says:

    Sigur. După eveniment, veți putea viziona cele mai importante parți ale acestuia pe blog si canalele noastre de Youtube și Facebook.

  4. Persida Roata says:

    Sigur. După eveniment, veți putea viziona cele mai importante parți ale acestuia pe blog si canalele noastre de Youtube și Facebook.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>