Click4Fashion este magazinul online care aduce branduri renumite mai aproape de pasionații de modă. Pe lângă Levi’s, Adidas, Nike, Puma, New Balance, Pepe Jeans, Esprit, Only, Vero Moda, Jack&Jones, Converse, Buffalo, Click4Fashion este importator exclusiv al brandurilor La Redoute și Heine.

Oferta de produse este extrem de variată incluzând atât colecții noi, dar și pe cele din sezoanele anterioare. În plus, Click4Fashion aduce prețuri imbatabile și consiliere de stil pe toate canalele de comunicare: blog și social media.

Programul de afiliere este disponibil de astăzi și include comision de 10% și o perioadă de recurență de 30 zile.

Afiliații performanți din programul de afiliere Click4Fashion vor putea beneficia de comisioane suplimentare, în funcție de rezultate.

Promovarea prin Adwords, Facebook sau email marketing se poate face doar cu acordul Click4Fashion, solicitat prin mesageria internă.

Concurs

Pentru un început cu elan, afiliații ce vor alege să genereze rezultate în acest program de afiliere sunt ”expuși” și la premii! 🙂

Pe parcursul următoarelor 2 luni, toți afiliații care vor genera cel puțin 100 de comisioane se vor califica. Premiul îl va câștiga afiliatul cu cele mai multe comisioane.

Premiantul se va bucura de un voucher de cumpărături de 250 euro, valabil în magazin.

Spor la conversii™!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>