Orange e deja pregătit de primăvară! Și ca să demonstreze acest lucru, lansează o provocare pentru afiliații care promovează în programul său de afiliere.

Tot ce trebuie să facă aceștia este să genereze comisioane pe perioada 8 februarie-15 martie și să adune minim 50 de comenzi finalizate, pentru a obține automat un bonus de 500 lei.

Dacă, la sfârșitul perioadei, afiliații vor depăși un prag minim de 100 de comenzi finalizate, vor primi, tot automat, un bonus de 1000 lei. Cei mai harnici dintre afiliați, care vor aduna, până la final, peste 150 de comenzi finalizate, vor primi bonus de 1500 lei.

Nu va exista un clasament cu un număr limitat de premii, ci oricine care depășește unul din cele trei praguri, va câștiga bonusul aferent.

Pentru ca lucrurile să fie și mai simple pentru afiliații Orange, programul de afiliere s-a îmbogățit de săptămâna aceasta cu un nou tip de comision. Astfel, afiliații care promovează Orange pentru bogata lor ofertă de telefoane, tablete și accesorii, pentru un comision de 3%, pot acum să își extindă activitatea, promovând și abonamente.

Comisionul oferit pentru abonamente este de nu mai putin de 100% din valoare abonamentului pe lună de zile! Asta înseamnă că pentru generarea unui abonament de 25 de euro, afiliatul va câștiga un comision de 25 de euro (comisionul se calculează la suma fără TVA)

Oferta de abonamente Orange include:

  •  Orange Me de la 8 la 42 de euro
  •  Orange Net de la 12 la 24 euro
  •  Orange Young pentru persoanele între 14 și 35 de ani
  •  Orange Share de la 25,17 euro pe lună
  •  Orange Family

Toată oferta de abonamente poate fi consultată aici.

Încurajăm toți afiliații Orange să încălzească motoarele la maxim pe perioada următoare și îi așteptăm cu brațele deschise pe cei care se decid abia acum să înceapă activitatea în programul de afiliere.

Spor la conversii™!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>