În lume există două categorii de oameni: beneficiarii digitalului, care se bucură de avantajele lui, fără o curiozitate anume și pasionații de digital, care compară, analizează, se întreabă, așteaptă noutăți cu nerăbdare, pe scurt, ”respiră” digital.

Pentru cea de-a doua categorie, profit.ro a pregătit un nou eveniment – WeLoveDigital.forum, în care se vor aduna laolaltă reprezentanți ale celor mai importante zone din lumea digitală: vizionari, start-up-uri, companii inovatoare în domeniul tehnologic,advertiseri, mass-media. În zilele de 28-29 martie, cu toții vor discuta și împărtăși tendințele spre care se îndreaptă acest domeniu.

Steve Thompson ne învață despre programmatic trading.

Cu peste 20 ani de experiență în domeniul digital și mii de ore de consultanță și training pentru clienți ca IAB UK &Ireland, Telegraph Media Group, Guardian Media Group,  Conde Nast, Hearst, Time Inc, Publicitas, British Airways, Mindshare,  Ryanair, Steve Thompson, vine în România pentru a  susține un workshop de programmatic trading. 

În cadrul acestui workshop, Steve va oferi audienței insights utile care pot reașeza eficient raporturile dintre branduri și consumatori pe internet, pot crește veniturile pentru site-urile «vii» și active, pentru publisheri, pentru bloggeri și proprietari de conținut relevant, contribuind la o eficiență sporită a investiției brandurilor în comunicare.

Și pentru că ”Sharing is caring”, ne vom bucura de prezența a numeroși specialiști din România care vin la WeLoveDigital.forum pentru a ne împărtăși din bogata lor experiență: Tudor Manea, Director General eMag,Florin Pravai, Agency head, Google; Robert Berza, Country Manager, Zoot; Andrei Pitiș, Fondator Vector Watch; Raluca Radu, Country Manager, Answer.ro; Ioana Anescu, Director Executiv IAB; Alex Negrea , General Manager, Social Smarts, Cosmin Năstasă, Managing Director, Edge2Performant; Marius Ghenea, Director Investiții 3TS.

Cu ei vorbim despre Video content  și Tehnologii inovative, Antreprenoriat și Finanțare, eCommerce și ePayment, Storytelling pentru nativii digitali și Strategie Digitală sau Securitatea business-urilor online.

Întregul program al evenimentului este disponibil aici.

25% reducere pentru înscrieri până pe 11 martie!

Și dacă mai ai nevoie de motive suplimentare care să te convingă să participi, iată-le: poți alege din workshopuri super interesante precum: Finanțare pentru business-uri digitale, Programatic, Usability, Content is the king. Video is the queen. How to create video content for YouTube sau Engaging with Digital Natives.

Dacă ratezi perioada de reducere, mai ai încă o șansă! 2Parale face cinste cu 10% din prețul biletului. Completezi formularul și introduci codul de reducere 2Parale, la câmpul ”cod promoțional”.

Digitalul se schimbă în fiecare secundă. Ca iubitor de digital, nu vrei să rămâi în urma schimbărilor.

Vino la WeLoveDigital.forum !

 

 

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>