Am aflat câștigătorii concursului! 🙂 Aceștia sunt:

  • Voucher 300 lei – pentru cele mai multe comisioane – MacrostandarD Editura
  • Voucher 100 lei + dublarea comisionului – Vlasin Vasile
  • Comision 14% luna MaiMedia Office Transilvania

Felicitări și spor la conversii™ în continuare!


CIT Grup este creatorul și principalul distribuitor pe piața de IT Refurbished din România și deține 100.000 de produse pe stoc din categorii precum Microsoft Refurbished, Laptopuri, Calculatoare, Monitoare, Workstation, Servere, Imprimante, UPS-uri, Rețelistica, Sisteme POS, Accesorii și Componente IT.

Diversitatea produselor, livrarea promptă, garanția de 5 ani și servicii extinse sunt câteva din motivele pentru care CIT Grup are 97% din clienți foarte mulțumiți.

Aceeași dedicare pentru lucrurile bine făcute este prezentă și în programul său de afiliere din 2Parale. Astfel că, primăvara asta, afiliații care promovează CIT Grup pot câștiga premii în bani, vouchere sau comisioane mărite.

Se va monitoriza performanța înregistrată în perioada 12.04.2016 – 02.05.2016, iar premiile vor fi următoarele:

  • un voucher de 300 RON pentru citgrup.ro valabil până la finalul anului 2016, pentru afiliatul care va înregistra cele mai m16ulte comisioane
  • un comision preferențial de 14% pe luna mai sau un comision de 12% pe o perioadă de 6 luni, pentru următorul clasat ca număr de comisioane.
  • voucher de 100 RON pentru citgrup.ro valabil până la finalul anului 2016 pentru afiliatul care generază cel mai mare comision din această perioadă, plus că acel comision va fi dublat.

Perioada de procesare a comisioanelor va fi  între 03.05.2016 și 20.05.2016, iar premiile vor fi acordate pe 23.05.2016.

Pe site au inceput deja promoțiile de Paște și prețurile se reduc cu până la 50%. Uneltele de promovare sunt disponibile deja și comisionul pentru afiliați este de 12% în luna aprilie.

Mult succes afiliaților și spor la conversii™!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>