La doar 2 săptămâni de la lansarea programului de afiliere, henderson.ro organizează primul concurs pentru afiliaţii din reţea şi oferă premii totale în valoare de 3000lei.

Încă de la lansarea din ianuarie 2012, henderson.ro şi-a propus să devină magazinul online de mobilier şi accesorii home&deco preferat de cumpărătorii din România şi chiar din Europa.

În acest sens, henderson.ro a încheiat parteneriate şi a devenit distribuitor a peste 300 de producători consacraţi din Europa, oferind spre vânzare peste 25.000 de produse, toate însoţite de certificat de calitate şi garanţia de „produs original”, reducând astfel foarte mult nivelul de neîncredere al clientului.

Anul acesta, henderson.ro a deschis primul magazin “HENDERSON INTERIORS” unde se pot viziona şi achiziţiona o selecţie de produse de la furnizorii pe care îi reprezintă în România, tocmai pentru a evalua şi testa calitatea produselor oferite.

Aşadar, înscrie-te aici la programul de afiliere henderson.ro şi ai şansa să te numeri printre câştigători.

Premiile oferite:
locul I -> 1500 RON
locul II -> 1000 RON
locul III -> 500 RON

Premiile se oferă în funcţie de valoarea comenzilor generate în perioada concursului. Afiliatul care va acumula valoarea cea mai mare din comenzile generate se va plasa pe locul I. Pentru înscrierea în concurs, afiliaţii trebuie să depăşească pragul minim de vânzări generate de 2000 RON.

Competiţia se desfăşoară în perioada 23.05.2016 – 23.07.2016. Perioada de procesare a comisioanelor este 24.07.2016 – 05.08.2016. Afiliaţii cei mai performanţi îşi vor adjudeca premiile în data de 06.08.2016.

Afiliaţii beneficiază de un comision pentru vânzare de 15% şi de 3lei per lead. Perioada de recurenţă este de 2 luni.

Spor la conversii tuturor™!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>