2Parale este o echipa tanara, plina de entuziasm si adoram provocarile. Avem doua directii de business la 2Parale: cea de afiliere (core business) si pay per click. Suntem numarul  1 in afiliere din Romania si Bulgaria. Tintim aceeasi pozitie si pe partea de Google AdWords, din punct de vedere al bugetului administrat. Fie ca este vorba de afiliere sau pay per click, ne implicam si facem lucrurile cu pasiune, reusind astfel sa evoluam de la luna la luna:

300. Pentru cei carora le place sa scrie istorie.

Cum se face AdWords in Centrul si Estul Europei.

In echipa PPC suntem momentan 4 persoane care administreaza un portofoliu frumos de clienti, pentru care aducem rezultate constant, dupa cum se poate vedea si in pagina dedicata. Testimonialele clientilor nostri sunt cartea noastra de vizita. Gestionam conturi AdWords pentru branduri foarte cunoscute din Romania si pentru companii cu mult potential, iar unele din ele au bugete semnificative pentru acest canal de promovare.

A venit timpul sa ne extindem si mai mult echipa. Cautam cel putin doi juniori dornici sa invete foarte multe in domeniul online marketing, in special pay per click marketing.

Candidatul ideal pentru Google AdWords Junior?

– Are certificarea Google AdWords Qualified Individual, iar media examenelor este minim 94. Daca nu a dat examenele, il putem ajuta cu sfaturi si sugestii, insa nu poate incepe pana nu are acest punctaj. Important pentru noi este sa vedem motivatia si dorinta de a lucra in acest domeniu

#1 mindset. In echipa noastra avem nevoie doar de persoane care tintesc tot timpul aceasta pozitie. Orice rezultate la olimpiade, concursuri, medii la facultate care certifica acest lucru este considerat un plus.

– Cunostinte cel putin medii de Excel.

– Responsabil si organizat.

– Experienta in Google AdWords este un plus, insa nu este obligatorie.

Ce castigi daca faci parte din echipa noastra

Pachet salarial motivant. Oferim cu minim 20% mai mult decat oriunde in Romania pe un post similar, iar bonusurile si maririle vin fara ca tu sa le ceri :-).

Oportunitatea de a invata foarte multe intr-un domeniu care este si va fi in continua crestere.

– Acces la evenimente si workshop-uri din domeniul online.

– Oportunitatea de a gestiona conturi mari de AdWords.

Happy Friday (in fiecare vineri dedicam cateva ore dezvoltarii personale si ca echipa, intr-un mod fun), teambuildings etc.

Decontam biletele la teatru, opera, film etc.

Inca nu esti convins ca trebuie sa aplici?

Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, faptele certifica acest lucru:

Anca a predat Google AdWords in facultati in mai putin de un an de cand face parte din echipa noastra,

Catalina a predat primul curs despre AdWords dupa mai putin de 3 luni de la angajare,

Cosmina gestioneaza conturi mari de AdWords inca a treia luna,

– Clientii ne lauda aici.

happy friday

Cum aplici?

Trimite-ne un email pe adresa anca punct ilas @ 2parale.ro, care sa contina CV-ul tau, precum si scrisoarea de intentie.

Cunosti un potential candidat?

In afiliere este vorba despre recompensarea rezultatelor. Asa ca te recompensam cu 200 euro pentru fiecare persoana recomandata de tine si angajata la noi. Cautam cel putin doua persoane.

Acum ai toate motivele sa aplici la job sau sa dai vestea mai departe!

  1. Foarte interesant job-ul, as veni doar la Happy Friday pentru schimb de idei, eu am experienta mai mult in domeniul SEO, dar de cand am devenit partener adwords am optimizat si campaniile de la cativa clienti cu rezultate foarte bune.

    De asemenea in SEO si SEM unul din scopuri este de a presuada vizitatorul sa dea click pe link(un CTR mare in SEM inseamna si o pozitie mai buna a reclamei din cate tine minte), iar aici se pot face multe experimente, dar de obicei am avut resultate bune cu „7 din cele mai bune ####” ori „10 motive pentru ####”

  2. @gabriel
    Asa e, anuntul e din 2013, multumim pentru interes. Vom deschide insa noi posturi – pentru alte pozitii, revenim zilele acestea cu mai multe informatii pe blog&social media. Avem chiar o colega noua in departamentul PPC :).

  3. aveti in job description doua cerinte cere se bat cap in cap, citez : „Candidatul ideal pentru Google AdWords Junior are certificarea Google AdWords Qualified Individual, iar media examenelor este minim 94.”
    apoi 4 randuri mai jos precizati, citez din nou :” Experienta in Google AdWords este un plus, insa nu este obligatorie.”

    As vrea sa-l vad si eu pe cel care, desi nu are experienta in G Adwords, totusi a reusit sa ia examenul de certificare cu minim 94 de puncte…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>